01.07.2015 ГОД - ЗАСТАВА 750 ПАТУВА ЗА ГЕРМАНИЈА

Во АМД Ѓорѓи Наумов - Битола беше извршен технички преглед на Застава 750 од 1985год и беше констатирано дека ги исплонува нормите на ниво од Еуро3 на што многу од возилата од стандардот можат да му позавидат . Фичото преку авто плацот ДООЕЛ АН-ГО-ШПЕД своите нови газди ги најде во Германија во градот Weisenburg.

ФОТО Галерија погледнете тука.

АМД