Авто Мото Друштвото "Ѓорѓи Наумов" - Битола Ви ги нуди следните услуги кои ви се достапни од страна на стручно квалификуван кадар за да обезбедат максимално професионално ниво во извршување на овие услуги за нашите клиенти.:

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД
 
Контрола на возила за јавен превоз
 
 
Тахографи
Таксаметри
 
Стручна литература
Центар за обука
 
Мобилити Брокер, овластен застапник на сите осигурителни компании во Р.М.
 
АМСМ Членство
Помош на пат
 
   
АМД